Edimax RolePlay
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

IP servera: Uskoro

PortalPočetna stranicaPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Offtopic Chat

Go down 
2 posters
Go to page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
Gost
Gost
Anonymous

Offtopic Chat - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Offtopic Chat   Offtopic Chat - Page 2 Emptypon lis 17, 2011 9:15 am

Playboy TV Razz
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Offtopic Chat   Offtopic Chat - Page 2 Emptypon lis 17, 2011 9:20 am

Deni je napisao/la:
Playboy TV Razz

Da ..Very Happy planiirajte ovako za par godina i mene na TV kako prcam neku tamo...Razz hahha,,to je posao i to najbolji pare dobijes da uzivas hahahhaha
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Offtopic Chat   Offtopic Chat - Page 2 Emptypon lis 17, 2011 9:22 am

Najaci poso uzivas i dobijas pare...E ali to nemoze svako mora bog da ti nadari velkog *****
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Offtopic Chat   Offtopic Chat - Page 2 Emptypon lis 17, 2011 9:28 am

Ervin Eco je napisao/la:
Najaci poso uzivas i dobijas pare...E ali to nemoze svako mora bog da ti nadari velkog *****

i u tome ima nesto ali moras i da vjezbas ko ja ..Razz svaki dan ..Razz haha

odo ja u skolu pozz decki navecer dobivamo moda...Razz
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Offtopic Chat   Offtopic Chat - Page 2 Emptypon lis 17, 2011 9:32 am

A sad su izmislili i neke tablete za to...aj pozz
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Offtopic Chat   Offtopic Chat - Page 2 Emptypon lis 17, 2011 4:21 pm

Patrik_Guetta je napisao/la:
Ervin Eco je napisao/la:
i u tome ima nesto ali moras i da vjezbas ko ja ..Razz svaki dan ..Razz haha odo ja u skolu pozz decki navecer dobivamo moda...Razz
Pazi da uciteljicu ne po..... xD
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Offtopic Chat   Offtopic Chat - Page 2 Emptypon lis 17, 2011 6:16 pm

Alehandro je napisao/la:
Ervin Eco je napisao/la:
i u tome ima nesto ali moras i da vjezbas ko ja ..Razz svaki dan ..Razz haha odo ja u skolu pozz decki navecer dobivamo moda...Razz
Pazi da uciteljicu ne po..... xD

hahah nema niti jedne dobre..Razz
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Offtopic Chat   Offtopic Chat - Page 2 Emptypon lis 17, 2011 6:49 pm

Ah onda nis...Razz
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Offtopic Chat   Offtopic Chat - Page 2 Emptyuto lis 18, 2011 10:15 am

Pozz decki odo u skolu vidimo se na orvaranju
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Offtopic Chat   Offtopic Chat - Page 2 Emptyuto lis 18, 2011 12:19 pm

Ervin Eco je napisao/la:
Pozz decki odo u skolu vidimo se na orvaranju

pozz..Very Happy
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Offtopic Chat   Offtopic Chat - Page 2 Emptyuto lis 18, 2011 2:09 pm

Evo,ja se malo prije vratio...od 8 sam u skoli.. Mad
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Offtopic Chat   Offtopic Chat - Page 2 Emptyčet lis 20, 2011 1:43 pm

E moj Matt.
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Offtopic Chat   Offtopic Chat - Page 2 Emptyčet lis 20, 2011 6:11 pm

randy jesi to ti?
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Offtopic Chat   Offtopic Chat - Page 2 Emptysub lis 22, 2011 5:41 pm

randy jesi to ti?
Osoban]] x[/b] xD
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Offtopic Chat   Offtopic Chat - Page 2 Emptysub lis 22, 2011 5:44 pm

To je bio randy ali je dobio ban na 912645613221356133 dana tako nek se lijepo poljubi u ogromno dupe Razz
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Offtopic Chat   Offtopic Chat - Page 2 Emptysub lis 22, 2011 5:45 pm

Knezevic je napisao/la:
To je bio randy ali je dobio ban na 912645613221356133 dana tako nek se lijepo poljubi u ogromno dupe Razz

Neka si ga vala bano kad neko moze biti tako pokvaren!!
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Offtopic Chat   Offtopic Chat - Page 2 Emptysri lis 26, 2011 8:44 pm

Decki ako bude igraca kupujem pravi forum..Very Happy pa da se mozemo i reklamirati..Razz
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Offtopic Chat   Offtopic Chat - Page 2 Emptysri lis 26, 2011 8:45 pm

100 post..Razz...Very Happy
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Offtopic Chat   Offtopic Chat - Page 2 Emptysri lis 26, 2011 8:53 pm

DoublePost!!!
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Offtopic Chat   Offtopic Chat - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Offtopic Chat
[Vrh] 
Stranica 2 / 2.Go to page : Previous  1, 2